Fordringshaverinfo

Teknisk information til system-til-systembrugere

Hvis I overdrager fordringer til inddrivelse via en system-til-systemløsning, kan I downloade nedenstående zipfil, der indeholder informationer om den tekniske tilslutning til den nye inddrivelsesløsning. Informationerne er i en første udgave og kan bruges til, at I kan komme i gang med udviklingen af tilpasninger til systemet.

 

Klik her, hvis I er system-til-systembruger, og download zipfil med informationer om den tekniske tilslutning til den nye inddrivelsesløsning.

Kommunikations- og samarbejdsværktøjer

Systemleverandørerne og fordringshaverne får adgang til Confluence, der er et værktøj til opgavestyring og videndeling. Confluence skal bruges til at lette delingen af informationer og dokumenter mellem fordringshaverne, fordringshavernes systemleverandør og ICI i løbet af den tekniske tilslutningsproces.

Fordringshaverne og systemleverandørerne bliver individuelt inviteret til at deltage på Confluence-siden. Det kan være tilfældet, at man skal oprette en bruger først. Dette er en normal del af processen for at få adgang.

Invitationerne sendes via mail ud af ICI's leverandør, der udvikler inddrivelsesløsningen. Der vil altid være en medarbejder fra kontoret Forenklings- og udviklingsjura, som er CC på mailen.

Alle relevante dokumenter fra de tekniske workshops og ad-hoc-møder kan tilgås, ændres og efterfølgende uploades til Confluence. Der vil være et særskilt område til hver systemleverandør og deres fordringshavere uden adgang for andre end dem selv og ICI.

Der arbejdes også på en fælles overvåget mailadresse for den systemtekniske tilslutning, da en del afklaringer kræver, at der er større bilag vedlagt, hvilket kan være vanskeligt at styre i et regneark.

Har I spørgsmål til informationerne om den tekniske tilslutning, kan I kontakte:
Forenklings- og udviklingsjura på fordringshaversupport.ici@ufst.dk.