Fordringshaverinfo

Information til portalbrugere

Her på siden kan I følge med i, hvordan I korrekt og lovligt indsender fordringer via den nye fordringshaverportal til den nye inddrivelsesløsning.

I vil løbende kunne finde informationer om de fordringstyper, I fremadrettet skal anvende, når I skal indtaste fordringer i den nye inddrivelsesløsning. Fokus vil være på at informere jer om, hvordan I korrekt udfylder stamdata og opfylder en række regler, som de indtastede fordringer skal bestå, før fordringerne kan blive modtaget i den nye inddrivelsesløsning.

For at vi bedre kan målrette de informationer, I skal bruge, bliver I inddelt i grupper. Det betyder, at informationerne til jer bliver tilrettelagt ud fra, hvilken gruppe I tilhører.

Klik her, og åbn Guide til ny inddrivelsesløsning (PSRM), der beskriver de datakrav og funktionelle krav, alle portalbrugere skal overholde, når I skal indtaste fordringer i fordringshaverportalen. (Opdateret den 9. november 2018) Dokumentet kan blive opdateret og ændret. I finder nyeste version her på siden.

 

A-kasse

Klik her, og se orienteringsmaterialet.

Klik her, og se webinaret om tilslutning til den nye fordringshaverportal.